Избор на език
БългарскиБългарски  
Search
Перфектен за срещата с нея
Както вече е ставало дума, жените са много по-наблюдателни от нас и са в състояние да забележат и най-малкото нещо (и хубаво, и лошо) във вида ни. Това е особено важно за първите няколко срещи, защото тогава тя те преценява по всички показатели много внимателно. И въпреки че при тези „огледи” има много неща, които могат да те дисквалифицират, няколко от тях са особено набиващи се на очи. Внимавай за тях, защото те са най-сигурният начин срещата да не мине добре, просто защото първото впечатление не е било добро.

1. Зъбитe
Тяхното здраве и добър външен вид са неотменна част от имиджа ти. Петната по зъбите ти са нещо, което тя ще забележи със сигурност и което ще приближи шансовете ти за целувка близо до нулата. Затова пък ослепителната усмивка ще набере точки в очите й и ще ти придаде поддържан и перфектен вид. Освен естетическа, белите зъби имат и друга функция – те внушават здраве и хигиена. 2. Ноктите

Неподдържаните нокти дават 100% гаранция, че тя няма да има желание за близък контакт с ръцете ти по време на срещата. Няма данни дължината на ноктите да е правопропорционална на дължината на пениса, така че спокойно можеш да посегнеш към ножицата или нокторезачката. Ако ноктите ти по принцип са чупливи, трябва да полагаш грижи за тях. Обърни внимание дали ядеш яйца – три яйца на седмица ще повишат нивото на витамина биотин в организма ти. Този витамин се намира в жълтъците и повишава синтезирането на кератин – протеин, който заздравява ноктите и спомага за сгъстяването на косата.

3. Обувките

Не малко жени (да не кажем почти всички) забелязват обувките ти на първата среща, ако не веднага, то по някое време. Ако те са олющени и кални или ако не съответстват по никакъв параграф на облеклото ти, тя ще го забележи. Ако види, че не се справяш с простата задачка да си избереш подходящи обувки и да махнеш старата кал по тях, тя с право ще реши, че може би се справяш също толкова зле и с по-сложните неща в живота. Не е необходимо обувките ти да струват цяло състояние, за да изглеждат добре, достатъчно е да са чисти и поддържани и да се съчетават с дрехите ти и с времето навън.

4. Планът

Ако си решил да прекарате заедно вечерта, трябва да имаш план за нея, който да не включва „отиваме у нас и правим див секс” – това може да стане и без да е в плана. Ти трябва да си готов с достатъчно идеи за приятно прекарване, които не включват употребяване на няколко опаковки презервативи. (С каквито все пак не е зле да се снабдиш, защото никога не се знае.)
И така, не оставяй времето след вечерята във вид на бяло петно. Имай няколко предложения, от които тя може да си избере – може би кино, или боулинг, или билярд, или сладкарница, или пиано бар… Набележи си няколко места и така тя ще разбере, че си мислил за това какво да й предложиш, което означава, че държиш на взаимното ви приятно прекарване. Всичко това няма как да не те издигне в очите й.

5. Шофирането

Ако караш безразсъдно и псуваш всички останали на пътя, това няма да я очарова. Съвсем с право тя ще сравни отношението ти към останалите шофьори с отношението, което би имал към нея, ако се видите пак. То по принцип псуването не е хубаво нещо, така че по-добре бъди въздържан, дори да не си с момиче. Имай предвид, че ако по навик покажеш среден пръст на някого, който те е изпреварил, това няма да ти помогне да впечатлиш жената, с която си излязъл. Ако някой наруши правилата спрямо теб или ти каже нещо, по-добре остани хладнокръвен и подмини случката с пренебрежение – това ще те покаже в доста по-добра светлина.

Източник: http://www.vratovrazka.bg

 
Poll
Кое за Вас е по-важно при избора на зъболекар?