Choose language
EnglishEnglish  
Търсене в сайта
новини
Профил на купувача
Автор Administrator   
вторник, 18 ноември 2014

КЛИКНЕТЕ ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ТУК

НИТ- Нови Интернет Технологии ЕООД предлага система, с помощта на която Възложителите на обществени поръчки могат лесно да управляват Профил на купувача, изискваната от ЗОП информация.
Всеки Възложител, закупил системата, автоматично разполага със свой собствен публичен ПРОФИЛ НА КУПУВАЧА, ИЗПЪЛНЯВАЩ ИЗИСКВАНИЯТА НА ЗАКОНА ЗА ОБЩЕСТВЕНИТЕ ПОРЪЧКИ.

Системата разполага с готови шаблони за публичните покани и обществените поръчки. Целта е улеснение при използването и избягване на възможността за пропуски.

------------------------------------------------------------------------------------------------------

 
Четки за зъботехници
Автор Administrator   
понеделник, 04 януари 2016


Функционалност , баланс, ергономичност и ефективност са специфичните характеристики на тези инструменти за денталната индустрия. Чрез използването на подбрани и качествени влакна се произвеждат първокачествени четки за всички области на стоматологията. От основно значение е внимателната обработка на суровините. Като най-ценената от тях е зимната опашка на мъжкия червен самур " Mustela sibirica ". Проследете изтънчеността на този занаят в споделеното видео.

повече
 
Вградени в зъбите сензори отчитат стоматологични проблеми
Автор Administrator   
понеделник, 21 декември 2015

Без значение дали ядене, пиете, говорите, кашляте, дишате или пушите, устата извършва постоянно движения. Поради факта, че устата може да ни даде незаменима информация за здравето на нашето тяло, екип от National Taiwan University създаде сензор, който се вгражда в рамките на един единствен зъб. Сензорът е толкова малък, че би могъл да се побере в един изкуствен зъб или да бъде прикрепен към истински.
повече
 
Ерозията на зъбите причинена от газираните напитки остава за цял живот
Автор Administrator   
понеделник, 07 декември 2015

Приемането на диетични газирани напитки, наистина намалява дневния прием на калории, но когато става въпрос за ерозия на емайла на зъбите, проблемът вече не се състои в това.  През последните 25 години се наблюдава увеличаване на броя на пациентите с ерозия на зъбния емайл. Веднъж разрушен, защитният слой на зъба не може да се възстанови и остава за цял живот.
повече
 
Съвети за избора и употребата на водата за уста
Автор Administrator   
вторник, 01 декември 2015

Схващането, че здравите зъби са продукт на редовно миене с паста, почистване с конец и изплакване с вода за уста, е възприето за меродавно от всички нас, при това – още от ранна детска възраст. 
Но дали това наистина е така? Според изследвания, проведени през последните години, употребата на вода за уста трябва да бъде внимателно преосмислена.
повече
 
Новите тенденции при пастите за зъби
Автор Administrator   
четвъртък, 19 ноември 2015

Създадената от Procter & Gamble марка паста за зъби “Crest” представи новата си продуктова линия – „Be”. Тя включва три нова вкуса:  ментово-шоколадов, ванилово-ментов и съчетание между лайм и мента. Въпреки екстравагантните си вкусове, и трите вида пасти за пасти притежават почистващи, избелващи и защитаващи зъбите съставки.
повече
 
Колко захар има в храната, която ядем?
Автор Administrator   
петък, 02 октомври 2015

Консумирането на твърде много захар повишава риска от редица проблеми, включително лошо дентално здраве, затлъстяване и диабет тип 2.  За да се запази контрол на нивата на захарта, помага да се знае точно колко захар има в храната, която ядем. Тук сме изброили съдържанието на захар в множество ежедневни храни, както обработвани така и естествени. Някои от тях могат да ви изненадат.
повече
 
Колко захар да приемаме на ден?
Автор Administrator   
понеделник, 14 септември 2015

Световната здравна организация  (СЗО) предлага да се намали наполовина препоръчаният дневен прием на захар до 5% от общите дневни калории , за справяне с проблемите на общественото здраве , като затлъстяване и денталните проблеми. През последните години е налице нарастваща загриженост по отношение на консумацията на захари, които се добавят към храни от производители - като глюкоза , фруктоза и захароза.
повече
 
Да измиете зъбите си за 6 секунди. Възможно ли е това?
Автор Administrator   
петък, 28 август 2015

Екип от лекари по дентална медицина са създали иновативна четка за зъби,  с която можете да почистите зъбите си за по-малко от шест секунди.
Производителят е Blizzident и използва дентални скенери и изключително чувствителен 3D принтер, за да създаде четка за зъби, състояща се от около 400 меки косъмчета. Производителите са на мнение, че иновацията ще помогне за отстраняване на „обичайните грешки“, които хората допускат при миенето на зъби. Но експертите твърдят, че са нужни още проучвания.
повече
 
Colgate владее Facebook и YouTube , докато Oral-B взема попечителство над Twitter
Автор Administrator   
четвъртък, 09 юли 2015

Казват, че една ябълка на ден държи докторите на разстояние, а миенето на зъби два пъти на ден – държи зъболекарите на разстояние. И това е причината поради която индустрията за паста за зъби в Индия е изчислена на 750 крора (крорът е мерна единица за милион в Индия, 1 крок е равно на 10 милиона). Може да имате мента, сол или флоур във вашата паста за зъби, дори да имате отделна с вкус на дъвки, за децата в къщи, млади и стари, но не можете да игнорирате факта , че пастата за зъби е първото нещо, което целувате за добро утро….и ако не го направите…оххх!
повече
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 1 - 10 от 93
Анкета
Кое за Вас е по-важно при избора на зъболекар?